FB
Prvi sertifikat za piling u Srbiji
Fenolni piling
Imate pitanje za nas?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica
U čemu je tajna vrhunskih rezultata?

Naše iskustvo pokazuje da su potrebni vrhunski uslovi, vrhunski preparati i, pre svega,  vrhunski stručnjaci. Anti Aging Studio čini tim vodećih stručnjaka u različitim oblastima, na čelu sa dr Anicom Jevremović.

Ne brinite - u sigurnim ste rukama!

Dr Anica Jevremović

Dr Anica Jevremović je zvanje lekara stekla diplomiranjem na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom studija i nakon diplomiranja dodatno se usavršavala u oblasti estetske medicine u zemlji i inostranstvu (Meksiko, Španija, Francuska...). Trenutno je na poslediplomskim studijama iz oblasti strategijskog menadžmenta. Početkom 2012. godine osnovala je Anti Aging Studio u Beogradu sa ciljem da stečeno znanje i profesionalne kontakte sa vodećim svetskim stručnjacima i kućama primeni za unapređivanje estetske medicine u Srbiji.

Teodora Pavlica, fizioterapeut

Rođena u Novom Sadu gde je završila srednju medicinsku školu. Diplomirala 2011. godine na visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu i stekla zvanje strukovni fizioterapeut. Nakon studija usavršila se u oblasti limfne drenaže.

Miroslav Kožurik, fizioterapeut

Diplomirao na Visokoj Sportskoj i Zdravstvenoj Školi kao Strukovni Terapeut. Tokom školovanja i u praksi stekao iskustvo u radu sa više manuelnih tehnika koje uspešno implementira u terapijske i relaksacione svrhe. Terapeut limfne drenaže od 2009. godine. Pored vođenja obuke, u tom polju se specijalizovao u primeni manuelne limfne drenaže kod limfo edema i u radu sa trudnicama.

Dr Aleksandra Janković

Dr Aleksandra Janković je diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. godine. U toku studija bila na edukacijama sa praktičnom nastavom iz kardiologije u inostranstvu (Ohrid, Italija). Stekla radno iskustvo u službi ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Šapcu. Pohađa specijalističke akademske studije iz radiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Član je Lekarske komore Srbije i Srpskog lekarskog društva. Koautor više radova iz oblasti zdravih stilova života.