FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

3D mezoniti lica - novi tretman za rejuvenaciju

3D mezoniti predstavljaju noviju metodu u estetskoj medicini za neoperativno podmlađivanje i zatezanje kože. Zbog izuzetnih rezultata u regeneraciji kože, mezo niti su postale jedan od najčešćih zamena za hirurške zahvate i istovremeno jedan od najtraženijih anti aging tretmana u svetu i kod nas.

Kako izgleda tretman?

3D mezoniti licaOkosnicu tretmana čine mezoniti, specijalne bio razgradive niti, koje se putem posebnih iglica aplikuju u različite slojeve kože kako bi se napravila trodimenzionalna „armatura“ ili „mreža“. Nakon aplikovanja u različite slojeve kože, mezoniti počinju da se postepeno razgrađuju, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina, čime se koža zateže i dobija na punoći i sjaju.

Koje se regije najčešće tretiraju?

3D mezonitiMezoniti se mogu primenjivati kako kod podmlađivanja kože lica i regije vrata, dekoltea i podbratka, tako i kritičnih delova tela, poput, kože nadlaktica, zadnjice, stomaka, butina i regije kolena.

3D mezoniti lica

3D mezoniti licaKada je reč o licu, 3D mezoniti se koriste prvenstveno za zatezanje zrelije i opuštenije kože koja je izgubila svoju prirodnu elastičnost, ali sve češće i kao preventivni tretman kojim se pravovremeno sprečava opuštanje kože kod mlađih osoba. Ukoliko se aplikuju na određeni način, mezonitima se mogu tretirati i bore glaberalne regije, kao i bore na čelu i oko očiju.

Kombinacija mezoniti sa drugim tretmanima

3D mezonitiU zavisnosti od zrelosti kože i individualne problematike, efekti mogu biti vidljivi i do dve godine. U međuvremenu, u kombinaciji sa mezoterapijom ili PRP (”vampirskim”) tretmanom, mezoniti mogu dati izuzetne rezultate u održavanju sjajne, zdrave i zategnute kože.