FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Biološki tretmani

Biološki ili regenerativni tretman lica jeste intenzivan tretman kože pomoću preparata na bazi aktivnih sastojaka koji se preporučuje u slučajevima kada je koži potrebna dodatna nega.

Efekti bioloških tretmana

Biološki tretmaniKako bi se usporio proces starenja, poželjno je negu lica početi što ranije. U zavisnosti od načina života, starosne dobi, tipa kože, odnosno od toga da li je koža suva, masna, mešovita, osetljiva , dehidrirana ili ne, svakoj koži je potreban specifičan tretman. Razvijen je čitav niz bioloških tretmana koji pomažu koži da bije bitku sa spoljašnjim uticajima, umorom, procesom starenja.... Regenerativni tretmani sprečavaju njeno starenje, gubitak svežine i elastičnosti, podižu tonus kože, ublažuju stvaranje sitnih bora i proširenih pora i neutrališu fleke i mrlje na licu.

Kako izgleda tretman?

Biološki tretmaniOvi tretmani imaju nekoliko različitih faza. Poćinje se sa čišćenjem površinske nečistoće mlekom i tonikom, nakon čega sledi blagi piling odabran prema tipu kože kako bi se uklonile odumrle ćelije. Potom se unose aktivni preparati za hidrataciju, regeneraciju i zatezanje uz blagu masažu lica, a na kraju tretmana se nanosi odgovarajuća revitalizirajuća maska u zavisnosti od potreba kože. Tretman se završava stavljanjem hranljive kreme.

Koji sve tretmani postoje?

Biološki tretmaniU ovu grupu tretmana spadaju tretmani hidratacije, anti-age tretmani, detoks tretmani kao i lifting tretmani. Za svaku vrstu biološkog tretmana se koriste različite linije proizvoda u zavisnosti od potreba i zahteva kože.

OXYGEN PLUS Idealan tretman za umornu kožu bez sjaja. SOS kiseonični serum sprovodi kiseonik do mitohondrija i čini da koža ponovo diše, vrši detoksikaciju, štiti, regeneriše i momentalno daje koži svež i zdrav izgled.

HIDRA BOOST Tretman je namenjen svim tipovima kože a posebno dehidriranoj koži. Uz  pomoć visoke koncentracije morskih minerala, alginata i oligoelemenata, obezbeđuje se voda u dubljim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina popunjava sitne bore. Tretman obezbeđuje hidrataciju kože 24 časa ne masteći je istovremeno. Koža je revitalizovana i sveža, a ten blistavo sjajan.

BEAUTY  INFUZIJA Ekskluzivan i inovativan tretman koji svim tipovima kože pruža brz i efikasan rezultat. Revolucionarna Active Base formula omogućava visokokoncentrovanim mikroemulzijama da vrše "infuziju" u koži i omogućavaju joj da povrati izgubljenu vitalnost i sjaj. Koža sa 30, 40 i 50 godina nije ista, a nisu ni njene potrebe. Primenom odgovarajućeg seruma, koža dobija visoke koncentracije esencija koje joj nedostaju i obezbeđuj čvrstinu, hidrataciju i blistavost.

Koliko traje tretman i koliko je tretmana potrebno?

Biološki tretmaniTretman je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i izuzetno prijatan. Može se primenjivati i pojedinačno, ali se maksimalni efekti postižu serijom od tri do pet tretmana koji se rade jednom nedeljno. Svaka sesija obično traje oko 45 minuta, nakon čega možete nastaviti sa svojim dnevnim obavezama. Biološki tretman lica može da se radi preko cele godine, a preporuka je da se radi posle 25 godine starosti. Posle ovog tretmana koža lica je baršunastog izgleda, a njena hidriranost i tekstura su bitno poboljšane. Ovaj tretman smiruje umornu kožu, vraća joj svežiji izgled i njime se znatno usporava proces starenja kože.

Kome je namenjen tretman?

Biološki tretmani
  • Tretman je idealan za umornu kožu, kožu izloženu stresu, posle izlaganja suncu i kod hiperpigmentovane kože.
  • Svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica.
  • Osobama koje su pušači, imaju crvenilo, ožiljke na koži ili oštećenja od sunca.