FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Botoks

O botoksu ili „holivudskom“ tretmanu danas se priča više nego ikada. Iako se botoks uspešno koristi više od 20 godina u medicinske svrhe, širu popularnost stekao je tek kao jedan od najefikasnijih tretmana podmlađivanja u estetskoj medicini.

Šta se dešava tokom tretmana botoksom?

BotoksTretmanom botoksom ublažava se aktivnost mišića u tretiranoj regiji čime se automatski smanjuje i nabiranje kože, odnosno ispravljaju bore. Istovremeno, smanjuje se njihovo produbljivanje i usporava proces starenja. Botoks je medicinski potvrđen za tretmane u takozvanoj „glabelarnoj“ regiji, odnosno u predelu između obrva, gde se nalaze bore mrštilice.

Kako izgleda tretman?

BotoksTretman je veoma jednostavan. Njemu prethodi stručni pregled lekara AAS nakon čega se botoks unosi putem injekcija, u tačno određenim dozama. Dužina trajanja tretmana je nekoliko minuta i nema vidljivih znakova da je rađen tretman. Nakon tri do četiri dana  počinje da se vidi efekat tretmana a pun efekat se postiže nakon deset dana. 

Sinergijski efekat sa drugim tretmanima

BotoksNaša preporuka je da se botoks kombinuje sa hijaluronskim filerima kako bi se ostvarili dugoročniji rezultati. Može se kombinovati i sa mezoterapijom i hemijskim pilinzima sa odličnim rezultatima.

Primena botoksa u medicinske svrhe

BotoksPoslednja ispitivanja dokazuju da se botoks uspešno koristi za ublažavanje preteranog znojenja, što se takođe može uraditi u Anti Aging Studiu. Takođe, botoks pomaže u lečenju bola vrata i leđa, a najnovija istraživanja pokazuju da pomaže u ublažavanju učestalosti migrena. U poslednje vreme, sve je češća upotreba botoksa i u stomatologiji.