FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Dermaroler lica

Jedna od specijalnosti Anti Aging Studija! Posebno je efikasan kod opuštene kože, bora, ožiljaka i proširenih pora.

Šta su zapravo dermaroleri za lice?

Dermaroler licaDermaroler je poslednjih nekoliko godina izuzetno popularan tretman u celom svetu ali i kod nas, zbog brojnih prednosti u odnosu na neke druge tretmane lica. Dermaroler je pravo rešenje za Vas, ukoliko se pitate kako da efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu.

Kako funkcioniše dermaroler?

Dermaroler licaU pitanju je tretman kod koga se istoimenim sredstvom izazivaju mehanička mikro oštećenja kože. Time se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata u odgovarajuće slojeve kože, pa se dermaroler i mezoterapija neretko kombinuju u korektivnim i anti ejdžing paketima.

“Pixel peel” - sinergijsko dejstvo dermarolera

Dermaroler licaVišegodišnje iskustvo i praksa su pokazali da se izuzetni rezultati u tretiranju ožiljaka i podmlađivanju kože lica postižu kombinacijom dva tretmana – dermarolerom i hemijskim pilingom. U Anti Aging Studiju radi se specijalan tretman “Pixel peel” u kome se upravo kombinacijom ova dva tretmana postiže sinergijski učinak, zahvaljujući kome se koža još efikasnije regeneriše.