FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Foto-rejuvenacija - Podmlađivanje kože svetlosnim zracima

Mladalački i lep ten je nešto što velika većina ljudi želi da ima, ali starenjem i štetnim delovanjem sunčevih zraka koža počinje da gubi elastičnost, dolazi do smanjenja kolagena i do pojave prvih bora. Jedna vrlo popularna metoda koja može dovesti do smanjenja pojave nekih od najčešćih problema kože, uključujući bore, staračke pege, melazme ali i vidljive kapilare jeste foto-rejuvenacija. Ova minimalno invazivna metoda pomlađivanja kože koristi svetlosne zrake čineći teksturu kože glatkom, elastičnijom, sjajnijom i svežijom. Istovremeno, poboljšavaju se količina, kvalitet i struktura kolagena i elastina u dubljim slojevima kože i povećava tonus mišića.

Kako izgleda tretman?

Foto-rejuvenacijaFoto-rejuvenacija koristi jedinstvenu tehniku poznatu kao tretman pomlađivanja kože pomoću svetlosnih zraka. U suštini, ova tehnologija se zasniva na primeni intenzivne pulsne svetlosti na različitim delovima kože. Pre tretmana klijentu se nanosi hladan gel na oblasti koje se tretiraju. Prilikom tretmana nose se zaštitne naočare da bi se zaštitile oči od svetlosti dok terapeut koristiti aparat koja se naziva IPL uređaj. Ovaj aparat se prisloni na problematične delove kože i emituje svetlost koja zagreva kolagen u koži i koja koži daje podsticaj za regeneraciju i stvaranje novih ćelija. Povećana proizvodnja kolagena može popuniti fine linije i bore na licu, fleke, neravnine, kao i neke sitne ožiljke. IPL tehnologijom takođe može doći do smanjenja crvenila i diskoloracije na koži, koža postaje zategnutija, nežnija i boljeg kvaliteta.

Koliko traje tretman i koliko je tretmana potrebno?

Foto-rejuvenacijaTretman foto-rejuvenacija je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i potpuno bezbolan. Na početku tretmana utvrdi se plan IPL tretmana za svakog klijenta, u zavisnosti od vrste kože i ozbiljnosti stanja koje se tretira. Najčešća serija tretmana se sastoji od 4 do 6 tretmana sa razmakom od 1 do 3 nedelje između svakog pojedinačnog tretmana. Svaka sesija obično traje oko 20 minuta nakon čega klijent može nastaviti sa svojim dnevnim obavezama. IPL tretmani daju postepen, prirodan napredak sa odličnim dugoročnim rezultatima. IPL tretman kože je popularan način da se smanje znaci starenja na licu, vratu, grudima, rukama i šakama.

Kome je namenjen tretman?

Foto-rejuvenacija
  • Osobama koje žele da zadrže mladalački izgled bez podvrgavanja hirurškoj intervenciji.
  • Osobama koje su pušači, imaju crvenilo, pigmentaciju, ožiljke na koži ili oštećenja nastala prekomernim sunčanjem.
  • Osobama koje žele da smanje veličinu pora, sitne bore ili poboljšaju teksturu i uklone beživotni izgled kože.