FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Hemijski piling

Hemijski piling je najbolji odgovor na pitanje kako da postignete efekat zadivljujući gotovo kao i face-lifting.

Kada je hemijski piling najbolje rešenje?

Hemijski pilingZahvaljujući stručno izvedenom hemijskom pilingu, pod našim budnim i iskusnim okom, akne, proširene pore, hiperpigmentacije lica ili ruku, ožiljci, strije, bore, sve što Vas je godinama mučilo i smetalo, bledi i nestaje zauvek. Postoji širok spektar hemijskih pilinga- od vrlo blagih površnih pilinga lica i tela, do onih izuzetno dubokih, čiji je učinak zadivljujući koliko i face-lifting! Pored toga, razlikuju se formule za tanku, debelu, osetljivu, suvu, masnu ili normalnu kožu. 

 

 

Koliko je tretmana potrebno?

Hemijski pilingBroj potrebnih tretmana hemijskim pilingom zavisi od problema i regije koja se tretira. Naravno i od efekta koji želite da postignete. Nekada je dovoljan samo jedan tretman, a nekada ih izvodimo u seriji, u pravilno raspoređenim vremenskim razmacima.

Šta je hemijski piling?

Hemijski piling je tehnika koja se koristi za poboljšanje izgleda kože. Obično se radi na licu, vratu ili rukama. U ovom tretmanu, hemijski rastvor se nanosi na kožu koja se nakon toga moze manje ili više perutati. Mlada, regenerisana koža je obično mekša I manje naborana od stare kože. Nova koža je takođe privremeno osetljiva na sunce. Zato se hemijski piling obično radi u jesen ili zimu, kada smo manje izloženi sunčevim zracima.

Šta hemijski piling može da uradi?

Hemijski piling se često koristi čak i za ublažavanje finih linija ispod očiju i oko usta. Bore nastale od sunčanja, starenja i naslednih faktora mogu se ublažiti ili čak eliminisati ovim postupkom. 

Zbog čega biste radili piling?

Ožiljci, strije, proširene pore, hipeekeratoze i akne se takođe mogu tretirati hemijskim pilingom. Pored toga, za pigmentacija kože nastale od sunčanja, staračke pege, kožu bez sjaja i jedrine neki od hemijskih pilinga mogu biti metoda izbora.

Takodje, hemijski pilinzi se mogu kombinovati i sa mnogim drugim tretmanima radi postizanja optimalnog efekta.

Da li ste Vi kandidat za ovaj tretman?

Generalno, pacijenti sa svetlom kožom I kosom idealni su kandidati za hemijski piling. Na tamnijim tipovima kože takođe semogu ostvariti dobri rezultati u zavisnosti od vrste problema kože pre procedure.

Šta da očekujete posle postupka

Posle postupka na tretiranim mestima, posle nekih vrsta pilinga, doživećete reakciju sličnu opekotinama od sunca, dok se kod najblažih vrsta pilinga očekuje izuzetno blaga reakcija kože bez izraženog perutanja.