FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Šta je tretman mezoterapije kose?

Mezoterapija kose je brz i veoma efikasan tretman koji je namenjen svima koji žele da spreče dalji gubitak kose i podstaknu rast nove. Istovremeno, ovaj tretman mogu da izaberu i svi koji žele da poboljšaju kvalitet postojeće kose.

Zašto kosa opada?

MioliftVrlo često se među uzrocima opadanja kose nalaze genetski faktori, koji su uglavnom vezuju za muškarce, dok su kod žena češći uzroci stres, poremećaj rada štitne žlezde, hormonalni disbalansi, nedostatak gvožđa. Tretman je zato popularan i kod žena i kod muškaraca.

Kako izgleda tretman?

MioliftTretman je veoma jednostavan i brz. Iglicama, rolerom ili posebnim aparatom bez iglica se u kožu glave unosi preparat koji predstavlja kombinaciju lekovitih koktela, među kojima je i hijaluronska kiselina, prirodni sastojak kože svakog čoveka. Zahvaljujući visoko efikasnim ekstraktima, jača se folikul dlake, stimuliše njegova funkcija i podstiče rast same dlake, čime se podstiče regeneracija i revitalizacija kose.

Koliko tretmana je dovoljno?

MioliftZa dobijanje željenog efekta, potrebno je uraditi od četiri do šest tretmana, što zavisi od svake osobe pojedinačno, regije koja se tretira kao i obima proređenosti kose. Mogu se raditi određeni delovi kose, teme ili zalisci, ali i veća površina. Tretman može da se koristi i kao dopuna za održavanje transplatirane kose.