FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

U čemu je tajna mezoterapije lica?

Zbog čega je mezoterapija za kratko vreme postala jedan od najpopularnijih tretmana za lice? Tajna leži u brzom postizanju vrhunskih rezultata kod velikog broja estetskih problema.

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija licaMezoterapija lica je medicinska metoda sa širokom primenom u estetici, reumatologiji, kod terapije bola... U estetskoj medicini se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga, otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje, probleme opadanja kose, strije, fleke i drugo.

Šta sve mezoterapija može da učini za Vas?

Mezoterapija licaMezoterapijom se mogu tretirati i lice i telo. Kada je reč o licu, mezoterapija je izuzetno efikasna kod uklanjanja podočnjaka, hiperpigmentacije kože i ožiljaka. Takođe, koristi se i za vidljivo ublažavanje bora i zatezanje kože, ali i kao sredstvo u borbi protiv opadanja kose.

Mezoterapija sa iglom ili mezoterapija bez igle?

Mezoterapija licaMezoterapija je jedan od retkih tretmana koji se može sprovoditi uz korišćenje igle ili bez nje. Prednost mezoterapije sa iglom je brže postizanje rezultata sa dugotrajnijim efektom. Prednost mezoterapije bez igle, relaksiranija reakcija kože. Prelaznu varijantu između mezoterapije sa iglom i mezoterapije bez igle predstavlja dermaroler.