FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Miolift

Ako ste se u životu previše brinuli, često ljutili, čudili ili se smejali, Vaše lice Vam to neće zaboraviti. Ali mi u Anti Aging Studiju i za to imamo dokazano efikasno rešenje: Miolift!

Šta je miolift?

MioliftMiolift je bezbolan, neinvanzivan tretman, u kome bez prisustva bilo kakvog dopunskog hemijskog preparata, aparatom stimulišemo umornu i opuštenu kožu i mišiće lica. Pored pozitivnih efekata na kvalitet kože lica, koja trenutno dobije novi sjaj, to je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus.

Kada Miolift daje najbolje rezultate?

MioliftMioliftom se postiže optimalan rezultat kako u tretmanima podmlađivanja, tako i u tretmanima prevencije opuštanja kože i mišića lica. Dakle, ako ste se pitali kako da brzo sa svog lica za 60 minuta izbrišete nekoliko godina, miolift je rešenje za Vas. Od trenutka kada se uoče prvi znakovi starenja i opuštanja kože, miolift postaje tretman za sve generacije.

Koliko je tretmana potrebno?

MioliftMiolift se izvodi samostalno ili se kombinuje sa drugim antiaging tretmanima u ponudi našeg Studija. Zavisno od izgleda i stanja kože, miolift se može izvoditi u pojedinačnim tretmanima ili u serijama. Mini serija od 4 do 5 tretmana daće sjajne i vrlo vidljive rezultate za najkraće moguće vreme.