FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Tretman kiseonikom

Sve o tretmanu bez koga slavne ličnosti ne izlaze na crveni tepih. Najbolji tretman za umornu i dehidriranu kožu, ali i kožu sklonu aknama i crvenilu.

Šta je tretman kiseonikom?

Tretman kiseonikomOvaj tretman sa razlogom zovu Holivudski sjaj. Namenjen je svim ženama… i muškarcima, a naročito pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima. Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za ljudski život.

Kiseonik koji udišemo iz vazduha oko nas održava naše telo i pomaže koži da bude čista. Ali život u velikim gradovima, pušenje ili boravak u zadimljenim prostorijama i starenje čine da nivo kiseonika u koži opada, što doprinosi nastanku bora i finih linija.

Aktivni kiseonik je tečnost jakog dezinfekcionog dejstva koja efikasno uništava gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice. Vreme delovanja je 15-20 minuta. Koristi se za dezinfekciju, opekotine, proširene vene, poboljšanje cirkulacije, kao i posle depilacije radi smirivanja kože. Deluje lokalno i kao blagi anestetik.

Na koji način se postižu efekti?

Tretman kiseonikomTretman kiseonikom već decenijama rade u banjama, u dermatološkim i ordinacijama plastičnih hirurga. Dok je osnovni mehanizam ostao isti - mlaz kiseonika pod pritiskom ubrizgava aktivne sastojke u površinske i srednje slojeve kože - kvalitet tih sastojaka je unapređen. Od osnovnih sastojaka koji vlaže kožu do sofisticiranih dodataka poput hijaluronske kiseline, antioksidanata i peptida. Poznati ga vole jer koža izgleda punije i sjajnije, što je važno pre izlaska na crveni tepih. Obzirom da je sezona partija i raznih društvenih događanja pred nama tretman kiseonikom je najbolja stvar koju možete da učinite za vašu kožu.

Ko i zašto koristi tretman kiseonikom?

Tretman kiseonikomOvaj specijalizovani kozmetički tretman je napravljen kako bi se povećala količina kiseonika u vašoj koži, smanjile bore i vratio mladalački izgled. Mnoge poznate ličnosti govorile su o neverovatnim prednostima tretmana kiseonikom. Madona ne može bez njih, pričalo se da ga je čak i Kejt Midlton uradila pre kraljevskog venčanja.

Šta čini tretman kiseonikom toliko korisnim?

Tretman kiseonikom
 • Poboljšava proizvodnju kolagena - Infuzija kiseonika i vitamina u kožu podstiče proizvodnju kolagena, što vraća volumen i čvrstinu na koži koja je izgubila elastičnost.
 • Pomaže detoksikaciju kože – svakodnevni toksini kao što su zagađenje vazduha i duvanski dim utiču na kožu. Tretman kiseonikom pomaže da se obrnu efekti zagađivača životne sredine i podmlađuje kožu željnu kiseonika.
 • Ubrzava nastanak novih ćelija što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke.
 • Nema nuspojava kao što su peckanje ili crvenilo. Proces unošenja kiseonika i seruma je prilično blag, čime je pogodan za osobe sa osetljivom kožom i za one koji ne vole hemijske tretmane, pa čak i za trudnice. Posle tretmana možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima ili se našminkati.

Kako izgleda tretman kiseonikom?

Pre tretmana, koža se čisti od šminke i bilo koje površinske nečistoće. Zatim se radi ultrazvučni piling. Sledi suva kupka sterilnim kiseonikom koji dubinski dezinfikuje kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože nanosi se poseban serum na lice, vrat i dekolte. Zatim se taj serum dubinski unosi u kožu uz pomoć sprej pištolja sa kiseonikom. U zavisnosti od specifičnih potreba vaše kože u infuziju mogu da se dodaju mešavine antioksidanata, brojnih peptida, kao i prirodni izbeljivači kože koji su savršeni za hiper-pigmentovanu kožu. Čitava procedura traje negde od 30-60 minuta, zato ga i zovu „Tretman za pauzu za ručak“.

Posle tretmana kiseonikom koža je osvežena i podmlađena. On čini da izgledate kao da ste se upravo vratili sa dugog odmora. Zbog toga, taj tretman je savršen pred specijalne prilike kada želite da izgledate najbolje.

Koji su benefiti tretmana kiseonikom?

 • Sjaj i hidrirana koža
 • Osećaj svežine i prokrvljenosti
 • Lice bez akni
 • Dobrodošla mladosti – smanjene bore i linijice, izbeljene fleke
 • Koža bez crvenila
 • Dobro tonirana koža
 • Koža zaštićena štetnog dejstva sunca, ali i od budućih štetnih dejstava
 • Momentalni sjaj – spremni ste za veliki događaj!