FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Vampirski tretman (PRP)

Vampirski tretman, Drakula lifting, PRP - ovo su sve nazivi za jedan od najaktuelnijih tretmana za brzo i efikasno podmđivanje kože!

Šta je vampirski tretman?

PRPVampirski tretman ili PRP (Platelet Rich Plasma) je bezbedan i jednostavan tretman koji se bazira na regenerativnom i stimulativnom svojstvu trombocita. Trombociti imaju sposobnost da na mestu aplikacije oslobode faktore rasta koji iniciraju proces regeneracije kože. Posebna prednost ovog tretmana je to što je potpuno prirodan jer se trombociti i krvna plazma uzimaju iz sopstvene krvi pacijenta. Samim tim su sve neželjene reakcije svedene na minimum.

Šta se postiže vampirskim tretmanon?

Dermaroler licaOvim tretmanom se poboljšava tekstura i kvalitet kože. Koža postaje blistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi. Odlični rezultati se postižu i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, a takođe i u rejuvenaciji šaka. Tretman je potpuno bezbolan, traje oko sat vremena i posle njega se pacijenti nesmetano mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima.

Vampirski tretman

Za anđeosko lice