FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

3D mezoniti tela - novi tretman za rejuvenaciju

3D mezoniti predstavljaju noviju metodu u estetskoj medicini za neoperativno podmlađivanje i zatezanje kože. Okosnicu tretmana čine mezoniti, specijalne bio razgradive niti, koje se putem posebnih iglica aplikuju u različite slojeve kože kako bi se napravila trodimenzionalna „armatura“ ili „mreža“. Nakon aplikovanja u razne slojeve kože, mezoniti počinju da se postepeno razgrađuju, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina, čime se koža zateže i dobija na punoći i sjaju.

Koje se regije najčešće tretiraju?

3D mezonitiMezo niti se mogu primenjivati kako kod podmlađivanja kože lica i regije vrata, dekoltea i podbratka, tako i kritičnih delova tela, poput kože nadlaktica, zadnjice, stomaka, butina i regije kolena.

3D mezoniti tela

3D mezonitiZbog izuzetnih rezultata u regeneraciji kože i lica i tela, mezoniti su postale jedan od najčešćih zamena za hirurške zahvate i istovremeno jedan od najtraženijih anti aging tretmana u svetu i kod nas. Kada je reč o telu, ukoliko se mezoniti aplikuju na određeni način, pored zatezanja kože, može se dodatno stimulisati i topljenje potkožnog masnog tkiva na kritičnim delovima tela gde postoji višak.

Efekti

3D mezonitiU zavisnosti od tretirane regije tela i njene specifičnosti, koriste se mezoniti različitih debljina i dužina, što utiče i na brzinu njihove razgradnje koja traje od pet do šest meseci. Na rezultate ovog tretmana utiču i zrelost kože i individualna problematika, ali efekti mogu biti vidljivi i do dve godine.

Sinergijsko dejstvo sa drugim tretmanima

3D mezonitiIskustva pokazuju da mezoniti, u kombinaciji sa mezoterapijom ili PRP (”vampirskim”) tretmanom, daju izuzetne rezultate u održavanju sjajne, zdrave i zategnute kože.