FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Acoustic Wave Therapy

Acoustic Wave Therapy (terapija akustičnim talasima) je jedan od najpopularnijih anti-celulit tretmana trenutno u svetu. Ovaj tretman beleži vrtoglav uspeh u Evropi i Americi i predstavlja apsolutni hit zahvaljujući svojim odličnim rezultatima.

Šta je Acoustic Wave Therapy?

Acoustic Wave Therapy

Ovaj tretman posle samo nekoliko tretmana preoblikuje telo, smanjujući masne naslage, istovremeno zatežući i tonirajući kožu. To je tehnika koja nadmašuje sve do sada poznate terapeutske metode. Aparat koji koristimo u ovom tretmanu emituje akustične udarne talase visoke energije koji prodiru u različite slojeve kože, istovremeno razbijajući celulit i stimulišući proizvodnju novog kolagena. Dakle, on je idealan za smanjenje celulita, poboljšanje elastičnosti kože i oblikovanje tela. Za optimalne rezultate potrebno je najmanje 4-6 tretmana. Međutim, koliko je tretmana vašem telu potrebno najbolje će vam reći doktorka Anica Jevremović na pregledu.

Nešto više o samom tretmanu

Acoustic Wave Therapy

Terapija akustičnim talasima (AWT) nekada je korišćena samo u bolnicama za razbijanje kamena u bubregu i za tretiranje ortopedskih stanja. Međutim, sada su se indikacije proširile i na estetske tretmane, a dostupna i u našem Anti Aging Studiju.

Terapija akustičnim talasima ubrzava tok limfe u vašem telu, poboljšava metabolizam, ubrzava cirkulaciju, stimuliše razgradnju masnih naslaga i proizvodnju novog kolagena, što ima za rezultat zategnutiju i nežniju kožu u tretiranim delovima.

Acoustic Wave therapy može da se primeni na pacijente bilo koje starosti. Koristi se za anti-celulit terapiju (celulit stadijuma I do III), učvršćivanje mišićnog i vezivnog tkiva, limfnu drenažu.

Oblasti primene tepaije akustičnim talasima
Acoustic Wave Therapy

Terapija akustičnim talasima daje odlične rezultate u sledećim slučajevima:

- Opuštena koža na na rukama, nogama i stomaku
- Postporođajni stomak
- Strije
- Celulit - na bilo kom delu tela
- Ublažavanje bola na bilo kom delu tela

Potrebno je 6 do 12 tretmana da bi se osigurali efektivni i dugoročni rezultati za tretiranje celulita stadijuma I do III. Svaki tretman traje oko 30 minuta. Značajna poboljšanja vidljiva su već nakon 3 do 4 tretmana, a efekti ove terapije traju oko 6 meseci, ponekad i duže.

Acoustic Wave Therapy

Važno je reći da ni sa jednom vrstom tretmana celulit ne nestaje zauvek. Ali sa ovim tretmanom celulit možete držati pod kontrolom ponavljajući tretman dva ili tri puta godišnje nakon kompletnog terapijskog programa koji se sastoji od 6-12 vezanih tretmana. Naravno, pravilnom kombinacijom sa drugim vrstama tretmana rezultate postižemo brže, a njihovo trajanje je duže. Za optimalne efekte preporučujemo naš individualni program Celuzit Express. Takođe je važno je naglasiti da terapija akustičnim talasima nije zamena za dijetu, odnosno ne skida kilograme.

Da li je ova terapija bezbedna?
Acoustic Wave Therapy

Terapija akustičnim talasima je potpuno bezbedna, ne uništava se tkivo, kao što je slučaj sa mnogim invazivnim procedurama. Procenat uspeha je 98%, a rezultati traju i više 6 meseci.

Idealna kandidatkinja je osoba sa dobrim mišićnim tonusom, ali sa upornim celulitom.

Ovaj inovativni metod izabrale su mnoge žene kao preventivni tretman koji smanjuje podložnost ka celulitu ili kao tretman koji uspešno otklanja vidljive znakove celulita.

Ukratko
 • Procedura traje do 30 minuta
 • Vraćate se odmah Vašim svakodnevnim aktivnostima
 • Nema anestetika
 • Nema perioda oporavka
 • Rezultati su vidljivi već posle dve nedelje
 • Najvidljiviji su efekti na zadnjici, nogama, bokovima, stomaku, zadnjem delu ruku

Kontraindikacije:

 • Trudnoća
 • Pirsinzi i metalni implanti u željenoj zoni tretiranja
 • Epilepsija ili neurološke smetnje
 • Problemi sa kožom u željenoj zoni tretiranja
 • Pejsmejker ili kardiovaskularna bolest
 • Herpes
 • Zoster na željenoj zoni tretiranja
 • Kancer ili maligni tumor
 • Smetnje u koagulaciji