FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Anticelulit program

Celuzit Express je anticelulit program koji je Anti Aging Studio razvio u saradnji sa vodećim svetskim kućama iz oblasti estetske medicine.

Kako deluje naš anticelulit program?

Anticelulit programPrimena novih tehnika, specijalnih hot & cold gel-seruma i unapređenih koktela za mezoterapiju omogućila nam je da vreme potrebno za postizanje željenih rezultata bude duplo kraće nego kod klasičnih tretmana. Ovo je brzo rešenje kada situacija to zahteva! Ovaj način tretiranja nam, pored ubrzane redukcije celulita, omogućava da brze dođemo do elastičnije i zategnutije kože uz vidljivo smanjenje obima. Efikasnost ovog programa nam iz dana u dan potvrđuju klijenti svojim pitanjem: Da li je moguće da ja već primećujem razliku?

Koje su glavne prednosti programa?

Anticelulit programIndividualan pristup - izbor optimalne kombinacije tretmana za svakog klijenta posebno - i personalizovan program koji se potrebama i mogućnostima klijenta. Kombinuje različite anticelulit metode i tretmane za sinergičan učinak. Rezultati kao što su poboljšanje izgleda kože i osećaj lakoće u nogama su vidljivi rezultati već na početku. I, iako postignut za dvostruko kraće vreme od uobičajenog, rezultat je dugotrajno održiv.