FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Zašto su gipsane bermude hit u svetu i kod nas?

Kako su gipsane bermude za veoma kratko vreme privukle pažnju naših ali i klijenata u celom svetu? Odgovor leži u brzim i efikasnim rezultatima vidnog smanjenja obima nakon samo jednog tretmana.

Šta podrazumeva ovaj tretman?

Gipsane bermudeGipsane bermude su drenažni tretman koji na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Zahvaljujući oligoelementima koje sadrži (silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe, cink) prirodnim putem i bez skalpela telo se oblikuje po želji jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. Rezultati su odmah vidljivi.

Koje su dodatne prednosti gipsanih bermuda?

Gipsane bermudeGipsane bermude se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.