FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Šta je limfna drenaža?

Limfna drenaža je najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu i da poboljšate limfnu i vensku cirkulaciju! Takodje, vrlo je efikasna i kao prateći tretman prilikom tretiranja regija zahvaćenih celulitom.

Limfna drenaža je potpuno bezopasna i veoma korisna, čak i u trudnoći!

Po čemu je naša limfna drenaža posebna?

Limfna drenažaU Anti Aging Studiju limfnu drenažu vršimo ručno, na tradicionalan način. To je ono što nas razlikuje od većine salona, koji u ovu svrhu koriste različite aparate. Kod nas ćete dobiti najkvalitetniji i najluksuzniji treman, koji vrše specijalno obučeni terapeuti. Pri tome, bez ikakvih, i najmanjih, kontraindikacija. Već posle prvog, biće Vam jasno zašto je za kratko vreme ovo postala jedna od najtraženijih usluga u Anti Aging Studiju. Da bi i Vi uočili razliku, jednostavno morate da nas posetite i probate ovaj tretman na svojoj koži!

Limfna drenaža kao anticelulit masaža

Limfna drenažaRazličite anticelulit masaže pokušavaju da jakim pritiscima "razbiju" ćelije celulita koje su nastale skladištenjem materija koje telo nije u stanju da iskoristi, niti izbaci. Međutim, pored ćelija celulita se nalaze i ćelije kože, krvnih sudova i limfotoka koje se tim pritiscima razaraju. Kao posledica toga nastaju ožiljci, fibroze, dolazi do deformacije tkiva, koža gubi tonus i elastičnost... Nasuprot tome, limfna drenaža poboljšava izbacivanje materija zbog kojih nastaje celulit. Njome se olakšava i poboljšava rad ćelija i kroz poboljšan protok materija potpomaže i korišćenje masti u njima. Dakle, limfna drenaža na zdrav način sprečava formiranje celulita, bez oštećenja kože i zdravog tkiva!