FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Lipoliza – tretman broj 1 za oblikovanje tela

Lipoliza je danas jedan od najefikasnijih tretmana u estetskoj medicini za oblikovanje tela. Ključna prednost lipolize u odnosu na druge tretmane je u tome što se lipolizom trajno uklanjaju masne ćelije. Kako? U okviru tretmana, odgovarajući preparat unosi se direktno u masno tkivo, čime se razgrađuje membrana masnih ćelija i ona time trajno razlaže i uklanja.

Kome je namenjen?

LipolizaLipoliza daje najbolje rezultate kod osoba koje žele da se reše upornih masnih „jastučića“ onih regija tela kod kojih ni redovno vežbanje ni regulisana ishrana nisu dali očekivane rezultate. Najčešći delovi tela koji se rešavaju lipolizom su unutrašnja strana kolena ili ruku, stomak, bokovi, stražnjica ali i podvaljak, koji neretko zna da smeta pripadnicima oba pola.

Koliko tretmana je dovoljno za vidljive rezultate?

LipolizaBroj tretmana je individualan, jer svako od nas ima drugačije telo i problematiku. Najvažnije je da se sa svakim novim tretmanom uklanja određeni broj masnih ćelija i smanjuje obim regije tela. Kod lipolize je potrebno malo vremena da se vide rezultati, ali kada se jednom vide, zadovoljstvo ne izostaje. Iskustvo AAS ukazuje da se bolji rezultati u oblikovanju tela dobijaju ukoliko se lipoliza kombinuje sa drugim tretmanima kojima se pospešuje i ubrzava proces uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga.