FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Mezoterapija tela

Kako da najbrže i najefikasnije, ali i što trajnije rešite problem celulita i lokalizovanih masnih naslaga? Odgovor koji će Vam dati većina pripadnica telesne konstrukcije, ali i prehrambenih navika takozvanog »mediteranskog tipa« je - mezoterapija.

Šta je mezoterapija?

MezoterapijaMezoterapija je medicinska metoda sa širokom primenom u estetici. Kada je reč o telu, mezoterapija se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga, prilikom tretiranja problema sa strijama, kao i za otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje. Idealnom kombinacijom mezoterapeutskih preparata španske kuće Aesthetic Dermal, apliciranih aparatom najsavremenije tehnologije (netermogena radiofrekvenca) ili direktnim injektiranjem u problematičnoj zoni, Anti Aging Studio postiže za kratko vreme izuzetne rezultate kod neestetskih pojava na telu koji muče većinu žena.

Mezoterapija sa iglom ili bez igle?

MezoterapijaMezoterapija je jedan od retkih tretmana koji se može sprovoditi uz korišćenje igle ili bez nje. Prednost mezoterapije sa iglom je brže postizanje rezultata a prednost mezoterapije bez igle relaksiranija reakcija kože. Prelaznu varijantu između mezoterapije sa iglom i mezoterapije bez igle predstavlja dermaroler.