FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Stimulacija mišića

Ovaj tretman je posebno važan kod osoba koje se ne bave fizičkom aktivnošću i kod ubrzanog mršavljenja. Sa druge strane, stimulacija mišića u kombinaciji sa aktivnim vežbanjem daje izuzetno dobre rezultate u najkraćem roku.

Šta je stimulacija mišića?

Stimulacija mišićaStimulacija, elektostimulacija mišića ili pasivno vežbanje, sinonimi su za identičan postupak kojim se putem aparata i struje niske frekvencije podiže tonus mišića tela. Stimulacija mišića je tretman koji je nezamenljiv u situacijama kada je potrebno poboljšati mišićni tonus, kolokvijalno-zategnuti se, što svakako poboljšava izgled celokupne figure. Koristi se, najčešće, kao dopuna anticelulit tretmanima mada se može primeniti i samostalno, kao takozvano, pasivno vežbanje.

Koje delove tela je najbolje tretirati?

Stimulacija mišićaStimulisanjem mišića regija tela kao što su glutealna oblast, butine, stomak ili pak ruke, pored poboljšanja mišićnog tonusa, poboljšava se i cirkulacija, vrši bolja drenaža tkiva i ubrzano sagorevaju masti. Svi pomenuti efekti ovog tretmana dovode do bržeg smanjenja obima, poboljšanja tonusa kože i skladnijeg izgleda tela.