FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je skup manuelnih tehnika koje se koriste kako bi se muskulatura relaksirala i omogućilo telu da lakše dopremi kiseonik i nutrijente do zamorenih mišića. Upravo je to ono što nedostaje Vašem organizmu da se izbori sa negativnim uticajima modernog života.

Koje probleme rešava terapeutska masaža?

Terapeutska masažaUporan bol u leđima, vratu i ramenom pojasu posledica je silnih obaveza savremenog čoveka. Stres, smanjena fizička aktivnost, zamorni radni položaji i malo vremena za odmor ostavljaju velike posledice na organizam. Naše telo na ove spoljne uticaje reaguje povišenim mišićnim tonusom a to vremenom rezultira raznim bolnim stanjima. Rekreativno bavljenje sportom takođe može ostaviti svoj trag na Vašem telu. Sitne povrede mišića i zglobnih elemenata sastavni su deo bavljenja sportom i rezultiraju upalnim i bolnim stanjima.

Zbog čega ćete zavoleti ovaj tretman?

Terapeutska masažaPokreti u ovoj masaži prilagođeni su bolnim problemima svakog klijenta i čine Terapijsku Masažu Vašim malim zdravstvenim ritualom. Naši terapeuti će Vam pored masaže pružiti i niz saveta kojima ćete brže otkloniti bololove koji Vas muče i lakše podneti svakodnevne aktivnosti.