FB
Rezervišite termin
Imate dodatna pitanja?
Vaša e-mail adresa:
Vaše ime:
Poruka:
Zaštitni kod:
Captcha strelica

Uklanjanje masnih naslaga

Specijalizovani program Anti Aging Studija, nastao na osnovu različitih iskustava pri tretiranju povećanog obima najčešćih kritičnih regija: struka, stomaka i bokova.

Na koji način se postiže rezultat?

Uklanjanje masnih naslaga Na osnovu detaljnog, specijalizovanog pregleda u skladu sa jasno profilisanim karateristikama i potrebama klijenata, kreira se najefikasnija kombinacija više različitih metoda i postupaka za svakoga ponaosob. Tretmani se kombinuju po tačno određenom rasporedu, čime se u minimalnom vremenskom periodu postižu optimalni rezultati.

Koliko je vremena i tretmana potrebno?

Uklanjanje masnih naslagaOdgovor na ovo pitanje je takodje individualan. Zavisno od cilja koji je klijent sebi postavo i realnog stanja, program obuhvata kraći ili nešto duži vremenski period. Konačno, ni masne naslage i centimetri viška nisu nastali preko noći, zar ne? Ali ono što svakog od naših klijenata ohrabri i motiviše je činjenica da se prvi rezultati vide već na samom početku programa. A uz redovno održavanje i korigovanje životnih navika i navika u ishrani, jednom izgubljeni santimetri više se neće vratiti.